Iphone reparatie op locatie


slip
Apple biedt momenteel zeven verschillende iPhone-modellen aan, waarvan er vier alleen al in het afgelopen jaar zijn gelanceerd. En de geruchte iPhone 13 zal hoogstwaarschijnlijk vandaag worden onthuld tijdens Apple's grote "California Streaming" evenement. Er is een iPhone die bij zo'n beetje alle grote telefoonaanbieders ter wereld werkt, en het kopen van een iPhone is een ingewikkelde reis.
Ga hierheen voor: goedkoop iphone reparatie
De iPhone-lijn van Apple was vroeger eenvoudig. Toen de oorspronkelijke iPhone meer dan 14 jaar geleden door Steve Jobs werd onthuld, was er maar één toestel, dat exclusief verkrijgbaar was bij AT&T. Het moeilijkste aan het kiezen van een iPhone in 2007 was de moed verzamelen om een telefoon te kopen van een bedrijf dat beter bekend stond om zijn computers en de iPod. Na die hindernis hoefde je maar twee beslissingen te nemen. Wilde je 4 GB of 8 GB opslagruimte, en wilde je de zwarte of aluminium kleur?

Tegenwoordig is er een iPhone voor vrijwel iedereen. Moet je nog steeds een iPhone 12 kopen? Wat dacht je van een iPhone 11 of een iPhone SE? En hoe zou de iPhone 13 zich verhouden tot de iPhone 12? We zullen dit verhaal bijwerken nadat Apple's 2021 iPhone is uitgebracht. Maar in de tussentijd, hier is hoe om te beslissen tussen Apple's huidige iPhone-aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *